otkazano
Objavljeno: 04.09.2018.

Otkazan okrugli stol #sloboda, satira, cenzura

Okrugli stol: #sloboda, satira, cenzura, zakazan za četvrtak 6. 9. u 21 sat, otkazuje se zbog spriječenosti sudionika. Posebno nam je žao jer je trebao biti posvećen Predragu Luciću, ali potrudit ćemo se da vam propušteno nadoknadimo drugim festivalskim sadržajima.

(Kupljene ulaznice možete zamijeniti za jedan od drugih festivalskih programa ili zatražiti povrat novca. Ako ste ulaznice kupili putem interneta, molimo vas da na mail ulaznice@kinoeuropa.hr proslijedite dobivenu potvrdu kupnje, jer u sebi sadržava kodove i potrebne podatke za izvršavanje povrata sredstava. Ako ste ih kupili na blagajni Kina Europa gotovinski, možete ih zamijeniti za neki drugi festivalski program, ili možete dobiti povrat novca do subote navečer, 8. 9., do 21:30h.)

U Kulturnom Centru Mesnička, u istom terminu, ne propustite Iskustvo Pessoe s brazilskim pjesnicima i portugalskim književnim stručnjacima. Govore Clara Riso, direktorica Kuće Pessoa, kulturne institucije i muzeja u Lisabonu, i Bartholomew Ryan, filozof, pisac, glazbenik i profesor na sveučilištu u Lisabonu. Izbor iz Pessoine poezije na portugalskom čitaju Francesca Cricelli i Thiago Ponce de Moraes, a na hrvatskom Ivan Colarić. Iskustvu Pessoe pridružuju se čitanjem svojih pjesama i hrvatski pjesnici. Sviraju i pjevaju Bartholomew Ryan, Nina Bajsić, Filip Šovagović i Fadil Abdulov Fafa. Program vodi Tomica Bajsić.